2013年12月24日星期二

http://www.multicam-systems.com/download/ nike air max 95 www.trisect.dkwp-includesnike.php nike air

SHEN forbereder sig på at aflevere,nike roshe run, pludselig, hotel tjeneren syntes at gå en dreng, en pige ønsker væk, men han var en stor fyr spark omkring taljen bagfra, drengen straks kastede sig til jorden, et par Han lokke og på og begynde at sparke drengen munden hæmoragisk straks. SHEN ikke se videre, fast besluttet på at straffe de skiderikker, men så tænkte jeg, så mange mennesker er ikke gode under den hensynsløse hånd, lyser den billigere gruppen, kan det ikke lufte. Mind en tur, SHEN stille og roligt fra jorden for at finde et par små sten, tvinger form i små stykker, og derefter står over for en fyr, der ligner lederen af ​​bly kugle ud.

Høres, at Han ansigt var SHEN små sten bombe, pludselig ansigt dækket i blod, Han spiser smerte råber : nike free run, hvem ville plot jeg bor utålmodig ? nike air max 90 Ord er ikke landet, de hørte en dæmpet brag, den anden side af ansigtet, at Han også har blomstret, er blod sværmer stald. Han endelig en smule frygt, og dets nike air max 90 folk kiggede på hinanden, kunne ikke hjælpe, men stoppe og hånd. Han blodige ansigt mere og mere at føle smerten værre, er hjertet hit ekspert, og mændene spiller en bølge, banden pludselig brølede væk, og snart forsvandt i hjørnet.

På dette tidspunkt, der var ned til jorden spark drengene komme op på knæ på jorden, mod publikum med et højt banke hovedet, og sagde: Tak ekspert hånd til at hjælpe, tak! SHEN sagde ikke noget, stille og roligt forlade, trimmet med et par hoved bæst væk. Flere dyr er stadig ikke ærlige, mens du er på farten er stadig respektløst, konstant passerer forulempet pige skræmte pigerne nike air max 95 skreg og løb væk. SHEN hjertet af en kold, svagt hjerte til nogle få mennesker dømt til døden, er rent en bunke skrald. SHEN også været et ryk før slyngelstater, men altid nike air max 90 Stjæle fra Thieves, mobning aldrig gøre tingene på.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论