2013年12月1日星期日

http://www.mysteriousplanet.net/mybolg.php cheap jordan shoes online txqf

Se Xu Du liten byggnad där strosade, menade inte att skjuta igen, kom de fram. Inte heller hur uttråkad, titta ugg australia Lianqiang även i de lärdomar det! Xu, som absolut inte skulle säga tråkiga, är också det ett slag mot moralen hos andra officerare. Xu Du liten byggnad för att se var det lite slentrianmässiga, och sade cheap jordan shoes online sedan : Sekreterare, uggs rea barn för dig att peka världens bästa hur ? Hur bra är du döljer något ? Xu Fan lite nyfiken, vad kan länets allmänna säkerheten byrå Madden sak ? Du liten byggnad inte svarar, fd bas bas gick till en polisbil, tillverkad av stammen i en liten låda, som sprang framför löfte.

Du våningar smekte hans ansikte besatthet startade den 88 prickskyttegevär, den typ av uttryck som bara har mellan älskande, som lovade att låta lite flimmer, bara inte se hur detta lager har en så allvarlig fetisch ? ugg rea Presidiet hur det är så bra ? uggs rea barn Chase sista två beväpnade män ville i transit, även om den slutliga övermannade dem alla, men det finns fortfarande en polis skadades, departement utmärkelser uggs rea barn skickade också en tre åttioåtta - stil spion vapen. Du lilla byggnaden fortfarande håller pistolen vägrade att släppa taget.

Låt uggs rea barn uggs rea barn och titta på skillnaden mellan en pistol ! Zhezhi prickskyttegevär vilda utseende, trots allt, inte bara de små pistol jämföras, men också den punkt där löftet inte kan vänta med att prova. Du liten byggnad som håller en pistol omedelbart tillbaka till 150 meters avstånd från framsidan av stativ stöd Pafu på marken, redo att skjuta i sidled som lovade att förklara en del av dessa överväganden. När avståndet ökar, är de faktorer som måste beaktas på ett mycket mer, lufttäthet, höjd, temperatur, vindhastighet, och till och med Corioliskraften relaterade, kan många människor tror att så länge som målet i sikte Cross center pull trigger kan lätt nå målet, idén var lite för naiv, trots allt, inte en rak linje efter kulan ut, men en parabel, utan hänsyn till dess uggs rea barn faktor kommer att träffa någon punkt på den vertikala linjen på korset.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论