2014年3月16日星期日

http://www.flyworld.com.au/max.php nike free run www.isklar.nooldsiteaspnet_client.asp nike free run

Konferanse arrangert av politikk og jus komité sekretær Liang Jun, Xu Mian kompetent juridisk arbeid i en viktig tale om styrking av den juridiske avdelingen stil bygning, denne talen ganske tilfredsstillende og ikke plassere mye av fargen, selv så, fremdeles vant serieopptak med applaus, etter å ha lyttet til hans tale, Xu Mian, Liangjun litt skuffet, nike sko ønsket av Kang Xu Mian kom ny, vet ikke mye av problemet, la Xu Mian beskytningen relevant personell i arbeidet som dommer ved avdelingen. nike shoes Har dere ikke lest at materialet, virker det lite sannsynlig, om ikke å se materialet, men også for å forstå hvordan en slik ny Kangxian rettslig arbeid, synes det nike shoes bør forstå sin idé, og det gjorde ikke snakke med disse spørsmålene i dybden, og alltid gå på irrelevante emner.

Etter Lu YORK hørt at folk vil ta noen dager dro til New Kangxian å diskutere problemstillinger knyttet til bygging av high- tech -sonen injeksjon. Lin Jinhong hørte jubel, ler : Lu Dong, takk for ordene ikke si, at mye kan ikke uttrykke hvordan det lag av mening, bygging av nye high- tech soner har Lu Kang Dong din støtte, jeg tror at alle nye Kangxian Lu Dong Folk vil huske deg. Hvor Lin Shuji sagt, er dette en stor ære for meg, noen ønsker å injisere høyteknologiske soner, ikke nødvendigvis i den. Lu YORK brøt et smil, igjen, er en forretningsmann gjøre nike store nike shoes investering, men også nike free run for å tjene, og ikke minst deres støtte ah !

Lin Jinhong også sterkt takket være noen få, før du henger opp telefonen. Sitter på kontoret, Lin Jinhong trodde et øyeblikk, latter, dette er virkelig hva de trodde ville være hva ah, er landet fortsatt ganske YORK vil være en mann, men dessverre fødte en sønn, ikke hvordan ah. Han plukket opp telefonen på bordet, til fylkeskontoreti en samtale, ringte telefonen en stund ble bare slått på, Babyliss telefonen er Zhang selv, Hey, Lin Shuji det ? Vel, Mr. Chang, det er gode nyheter ah, nike shoes en mottatt melding kan ikke hjelpe for det, til nike shoes henge opp, for å dele med alle gleden av det !

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论