2013年2月26日星期二

Nike Air Force Ones for salg av høyteknologi

Før servitør som publiserte en kopi av at høye visninger hørt at graven keeper, plutselig smertefull autentisk: "den mørke atmosfæren plutselig brøt, jeg kommer til å miste seg selv, nesten drepte meg Ellers vil jeg bli en terror av djevelen. "nike free norge 向那 grav keeper stoop King for en seremoni, sa: ". Unnskyld meg sir, du fortjener respekt, og folk vil huske deg, vil ditt imperium huske" Deretter nike slipper raskt et lyn operasjon, graven keeper pigg.

nike norge himlet med øynene og sa: «når de blir brutt hele tiden anti av kaos, tror du at NPC kan casually drepe må jeg drepe ham, så det betyr at han kan bli angrepet, og vi bare drepe ham før nike en mørk grønn fremdriftsindikator? kan få nøkkel inn i massegraver i katakombene. Ikke lagt merke til, graven keeper hode som er fremdriften av variasjonen, hvis vi noen sekunder senere, graven keeper variasjon vil være ferdig, er den tiden en 40 elite-nivå BOSS, kaller vi det ville bli vanskelig, og drepte bare å sprenge en nøkkel, hvorfor bryet? "

nike free sa: "I dette miljøet, for graven keeper, før du blir djevelen død, absolutt enn å bli djevelen ble drept, hans sjel vil bli soaring til himmelen, så hvis han blir djevelen drepte sin mørke gud kontroll, bare til helvete. ""Du greit Shangguan netto titt på bakgrunnen av historien, den historiske legenden hva du vet." Trakk Den nike Road: "tilsynelatende ingen rolle bakgrunnshistorien, men faktisk illustrerer det makro-bevissthet i verden, så vel som en verden av menneskelig rolle i verden, livet og verdier, tid til å gjøre noen av oppgavene, den nike bakgrunnen kunnskap om historien som vi kan ha oss spille en god guide og instruksjoner. husk at denne verden er en holografisk simulering, high fidelity nike mange senior NPC har høy intelligens, Daguai "evig" som en lek, men tid til å gjøre oppgaven, så mye som mulig, "evig" som lever å bli behandlet. "

http://www.nikefreerunseu.com/

没有评论:

发表评论