2013年2月24日星期日

våren av de uunnværlige UGG metallic kort grå 5842

Nå kommer hit. ugg australia norge er sikker på å være vertskap ikke penger, og heller åpnet Hotellrommene Liu Dawei bor her, spise god, vet Liu Dawei wayworn, vi gjorde ikke bo i hvor du skal spille denne lille fylket, for å være ærlig, det er ikke noe sted for moro, men så, i boksen inne å spise, snakke, og også en full tilbrakte to eller tre timer.

Barnehage som opprinnelig den gamle seedlings tert levende hus i dag har lenge vært Nymalt, dekorert litt, som plasserte alle typer møbler, bare for å være i stand til å gamle Liu bosette seg der, uggs australia naturligvis ikke kan gå hjem, opphold med den gamle Liu levde i barnehagen.

uggs på nett kjørte til barnehagen med Liu Dawei, høre lyden av utsiden, er tre hunder på grunn av kjøre ut, står bak døren ropte."ugg, dette er ditt hjem?" Liu Dawei gå av dette området er bare så et hus, har titalls meter unna ved hjelp av noen merkelige spurt. Men så plutselig, er landlige inne dette ikke uvanlig, i motsetning til landlige inne by innsiden overfylt, hvorav mange er tomme et stort stykke land i et hus kanten. Northwest side etter flere bygninger huset er Barry åpen enn over Zhejiang side er ganske bedre.

没有评论:

发表评论