2013年5月20日星期一

www.frikvarter.dkwp-contentuploadsinc.php nike sko utv335

Linsi Yang for at se Laocao sige det, sagde han alvorligt du gøre kirurgi, tarm endnu ikke tilbage til normale peristaltik, for at forhindre årsagen tarm sammenvoksninger efter operationen, skal du have tidlig ambulation, jo før jo bedre. Mener du at sige, nike sko prut, på vegne af tarm-aktivitet? Næsten mener, du Laocao hvis de ønsker aflades tidligt, ikke fortælle nike doven Linsi Yang var meget alvorlig. Lin siyang ses på røntgen af ​​thorax, i toppen af ​​højre lunge, er der nogle pletvis skygger, disse skygger er netop typisk for tuberkulose.Lin Siyang hjerte mumlede nike på denne nemt lave en diagnose, og igen i filmen blev observeret uanset hvordan man ser, nike tendens til diagnose. Chiu hele opvarmningen synspunkt, selv om hun ikke hoste sputum ydeevne, men træthed og eftermiddag feber er temmelig nok til at bevise, at hun havde tuberkulose. Chiu er virkelig lider af tuberkulose, hvis den aktive fase af sygdommen, hun sandsynligvis deres sygdom infektion til skolebørn. Linsi Yang troede, og derfor nike ikke yderligere forsinke tag hvide pels rush at gå ud i skolen.

Chiu Linsi Yang kiggede urolig look, hun syntes at gætte hans krop ud af, hvad situationen ikke være Lin siyang åbning, spurgte hun Dr. Lin, resultaterne af filmen har nogen spørgsmål? Den Linsi Yang nikkede, hans første trøst Chiu, du tager det roligt, har et lille problem fra synspunkt af dit bryst X-ray, i henhold til dine aktuelle symptomer, selv om der er en sygdom, der ikke nødvendigvis meget alvorlig. Dr. Lin, uanset nike free sko Hvad er den sygdom, selvom du fortæller nike. Fra den nuværende situation, du fik tuberkulose.

Chiu øjne udvidet, spurgte hun, forundret. Fra den nuværende situation, men med henblik på yderligere bekræftet, nike jeg håber du går til amtet hospitalet for at gøre nogle sputum kultur, i dette tilfælde vil være i stand til at bekræfte diagnosen. Imidlertid nike der har været nogen hoste, også er denne sygdom? Linsi Yang nikkede, forklarede han, at nogle TB-patienter, hvis infektionen ikke er meget alvorlig, kombineret med god krop modstand, måske eller måske ikke være typisk for TB manifestationer. Men skolen der er så mange studerende nike det er ikke tid......

Related articles:

没有评论:

发表评论