2013年5月22日星期三

www.frikvarter.dkwp-contentuploadsinc.php nike sko ufe380

Kun en håndfuld af bjerget røg, så langt hjørne er der et svagt lys cyan afslørede sin egen bil i bjerget placering af bakken langsomt væk. Gik omkring ti minutter, denne gang en taoistisk udvikler sig, men hvem kan kigge ud taoistisk meget øde, i hvert fald for nu denne gang er dybest set ingen. SHEN se ud for her er relativt velkendt, skubbede åbne døren og ind i gården er der to præster er rengøring og så folk kommer ind på første forundret, fordi stort set ingen vil komme op ad bakken på dette tidspunkt Men efter at have set, at Shen dette barn er et vidende smil, og derefter stående hej'er er Dan Zhang, Shen også vide med nike sko foretaget et opkald, og derefter langs den stenbelagte sti i hjørnet inside straight væk.

SHEN kende nik,nike free sko, forsigtigt sidde der foran sædet, omhyggeligt at lytte til den gamle præst begyndte at forklare, personlig, loven af ​​himlene, Frankrig Road, Imitation of Nature. Dens annotation er meget varieret og farverige, de mest unikke og bør fortolkes rimer Wang Bi, Frankrig, denne regel også. Folk behøver ikke overtræder, sikkerheden som alle har tillid, Frankrig og jorden. Hvis du ikke vil krænke dage, betroede af fuld belastning, Frankrig himlen. Dag ikke overtræder Road, som alle har tillid overdækket, Fadal også. Tao ikke overtræder naturen, tillid, som i sagens natur [Frankrig naturligvis]. Lov fysiske personer, mens den franske side i firkantede, runde og Frankrig i den runde, intet ulovligt i naturen også.

...... Road [Frankrig] natur, dag og dermed ejede Yan. Himlen i Road, jorde er det Yan. Loven om dagen, så folk som Yan. SHEN meget tålmodigt lyttede, lejlighedsvis også påpege nogle intentioner i tankerne hvad. Halvt lukkede øjne og spurgte først efter et par dage siden læste Drage til Dharma beslutsomhed menneskeheden, dens essens har nogen forskel med Road loven? SHEN gamle præst kiggede på omhyggeligt, efter en lang tid meget interessant, sagde: stor forskel, idet fremgangsmåden er udøvelse af sex, mens buddhismen er på hjertet af temperament, kan fordele og ulemper ved det ikke drage en konklusion, i det mindste nike intet Den anciennitet og kvalifikationer.

Related articles:

没有评论:

发表评论